Autor | Wiadomość |
---|---|
gość: Marcepan |
9 październik 2009
czy ktos moze zna jakies fajnie nie zabójczo drogie pałacyki w krakowie lub gdzies niedaleko, tak zeby mozna od razu plener tam pstrykac i ogolnie zeby bylo ladnie? |
fioooola |
15 styczeń 2009
W krakowie wszystko jest strasznie drogie, jest pałac w Przegorzałach, ale tam jest kilka wesel na raz bo mają kilka sal i poza tym ceny straszliwe, jest tez pałac Radziwiłów w Balicach, ale tam znowu jak sie ma dużo gości to się siedzi na korytarzach i w ogóle mało miejsca i na taniec i na wszystko, słyszałam tez o dworze staropolskim w krakowie, gdzies za łagiewnikami, ale nie wiem co i jak, pamiętam tylko, że tez było cos nie tak... a poza krakowem to znam pałac minoga tylko ze 2009 nieczynny,
to tyle co mi przychodzi do głowy, i wciąż szukam nowych... :)
|
gość: UJHRYJH |
21 luty 2013
ZAMEK W PIESKOWEJ SKALE KOLO MACZUGI HERKULESA OKOLO 26 KM OD KRAKOWA |
gość: Marcin |
20 maj 2013
Pałac Minoga przepiękne miejsce byliśmy tam na komunii, wymarzone miejsce na ślub.
|
gość: Gosia |
31 grudzień 2013
Ja bardzo czesto jestem gosciem Dworku Krakowskiego i z czystym sumieniem moge polecic to miejsce na wesele. sylwestra, andrzejki i inne uroczystosci
|
Ewelina26 |
23 luty 2014
Witam wahań sie miedzy workiem krakowskie. A skawinskim? Jakie są wasze opinie dziekuje |
gość: Ewa |
27 marzec 2014
Polecam Pałac w Paszkówce! Wyśmienita dworska kuchnia, tworzona tylko z świeżych, naturalnych składników!. Piękna i cicha okolica i piękne sale bankietowe. Polecam podjechać i samemu spróbować kuchni w nowym wydaniu! |
Moniaczek |
14 październik 2016
Na początku tez chciałam pałacyk. Marzył mi sie taki piękny zamek. Ale potem byłam na bardzo fajnym weselu, gdzie było w chacie, był motyw rustykalny i powiem szczerze zapragnęłam iec u siebei cos podobnego, i zrobiłam temat rustykalno-ludowy, tu zamówiłąm winietki http://www.artisfera.pl/winietka-na-stol-na-ludowa-nute-p-13.html łącznie z podziękowaniami oraz zawieszkami na alkohol. Może to będzie dla kogoś inspiracją:) |