Odpowiedz na temat
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| gość: Elcia |
8 październik 2009
Czy ktoś może wie gdzie są wolne na sierpień sale weselne na 200 osób, prosze pomóźcie bo wszedzie już szukałam i nic nie moge znaleźć!!!! |
| gość: edi |
10 styczeń 2009
hej od razu przychodzi mi na myśl sala w kopalni soli w Wieliczce, myślę że tam spokojnie znajdzie się miejsce dla kilku setek, albo zamek w niepołomicach - ale i w Wieliczce i Niepołomicach może być ciężko z terminami jest jeszcze jedna sala za Krakowem, lokal nazywa się Rezydent, słyszałem że sam budynek nie robi wrażenia, ale w środku szczęka opada, http://www.rezydent-bankiety.pl/ |
| gość: Elcia |
12 styczeń 2009
Dzięki wielkie, właśnie od kolezanki słyszałam tez o reducie, ale tam podobno tez ciężko z terminami, cholewcia tak to jest jak sie człowiek za późno obudzi. a ta sala w wieliczce to podobno na 500 osób??? |
| gość: fioooola |
15 styczeń 2009
ale można mniej w tej wieliczce, 500 osób - kto dzis robi takie przyjęcia:))) |
| gość: Lilith |
22 styczeń 2009
no ja przez przypadek dotarłam jeszcze do zajazdu/restauracji margaritta, to za ikeą w stronę olkusza, naprawde fajna duża sala, i 200 osób sie zmieści bez problemu, niestety minusem dla mnie był śliski parkiet z płytek, no i drugie wesele w obok mniejszej salce, a i terminów mało.. ale sala ładna! |
| gość: gość |
27 luty 2009
Jeśli mogę doradzić wspaniałą Sala do zorganizwoania przyjęcia weselnego jest restauracja w okoliach Wadowich old Joker, wspaniałe wnętrza a i obsługę super, jedzenie wspaniałe. ja miałam tam przyjęcie na 250 osób miejsca była w sam raz, także polecam gorąco |
| gość: Michał |
3 marzec 2009
WITAM, Widze, że masz problem z Salą. Zajrzyj do Centrum Hotelowo-Konferencyjnego WITEK. Jest Wolny Termin na "Witkowa Chate" 01.08.2009r ? Kontakt 515 088 389
|
| gość: gość |
30 marzec 2009
ja tam bede miala wesele za rok i nie moge sie juz doczekac! :) |
| gość: renata |
23 kwiecień 2009
Witam - jeszcze mamy wolne terminy w naszych pięknych salach - okolica Krakowa - Zabierzów. Piękny nowy obiekt - do 300 osób. z cateringiem lub bez. Proszę o kontakt tel. 502-393-905 lub renata73@poczta.onet.pl Pozdrawiam! |
| gość: iza |
26 sierpień 2009
chciała bym się dowiedzieć jaką ma nazwę ta sala ponieważ także poszukuje miejsca na wesele |
| marzena |
15 listopad 2009
polecam ---treść niezgodna z regulaminem--- mieliśmy w tamtym roku wesele ;) wszystko było fantastyczne. |
| gość: ewa |
25 listopad 2009
Na pewno jakieś terminy i sale/obiekty będą jeszcze wolne w Krakowskim Centrum Konferencyjnym Dwór w Tomaszowicach.
|
| gość: Mala-mi |
28 listopad 2009
Czesc, a slyszalyscie o nowej sali w Mogilanach? Siostra korzystala z uslug cateringowych tej firmy - Jurek Catering - pelen profesjonalizm. Teraz maja otworzyc tez sale: http://www.wesela.jurek-catering.pl/ |
| malwina |
26 styczeń 2010
jest swietna sala na 200 osob w hotelu fero express (Boleslawa smialego. Moja siostra miala tam w ubieglym roku wesele i bylo wspaniale. Zarowno przestronna sala, jak i obsluga i zroznicowane menu. A jedzonko palce lizac.
|
| gość: ania |
7 kwiecień 2010
Odstąpię termin wesela 14.08.2010 r, Grodkowice (koło Krakowa) Termin: 14.08.2010
Piękna, klimatyzowana, przestronna sala, składająca się z dwóch części oddzielonych „ażurową ścianą”, dzięki czemu powstaje nam przestrzeń jadalna i do tańczenia, a jednocześnie goście oddający się konsumpcji nie tracą z oczu tych, którzy bawią się na parkiecie :) Cena od osoby to 150 zł, w tym bodajże 4 ciepłe dania, przystrojenie sali żywymi kwiatami, pokój dla nowożeńców itd.
|
| Mii |
4 maj 2010
Organizujemy uroczystości weselne. Posiadamy kilka sal do dyspozycji na terenie Krakowa, oraz okolic. Proponujemy Państwu pełny zakres usług obejmujących: * Pozyskanie odpowiedniej sali na zorganizowanie uroczystości
Każda z wyżej wymienionych usług jest dostosowana indywidualnie do Państwa wymagań. KONKURENCYJNE CENY!!!
|
| agula |
27 maj 2010
Myślenice wesele marzen sale pięknie przystrojone, polecam i nie drogo jak na
|
| gość: kd |
31 maj 2010
Do Mii a czy możesz podać jakiś kontakt do siebie |
| gość: henke |
31 maj 2010
Odstąpie/sprzedam termin wesela + orkiestra w Dworze w Tomaszowicach "oranżeria".
|
| Sales |
17 czerwiec 2010
hmmm |
| Aneta |
2 lipiec 2010
Witam teraz gdy już jestem po udanym przyjęciu weselnym polecam piękną nowo powstałą salę weselną gm. Gdów pozdrawiam |
| Aga |
17 lipiec 2010
Ta nowa sala
|
| asia |
21 lipiec 2010
faktycznie polecam bajeczne miejsce niedrogo a widoki ze ho ho.tylko rozmawiajcie z pania alina bo ta nowa co byla ostatnio w ogóle nie wie co i jak |
| gość: szeffii |
27 lipiec 2010
Orosisz i masz ,wolne terminy w restauracji Forteca ul.Kamienna16.www.restauracjaforteca.pltel 12 418 41 31 |
| gość: Ewelina |
18 sierpień 2010
Poszukuje wolnej sali na 18.09.2010!! Wiem ze to troche pozno ale pewne sprawy nie poszly jak powinny. Interesuja mnie lokalizacje w Krakowie lub okolicach. Wesele na 60 osob z noclegami i poprawinami! Prosze o pilny kontakt ewelina.plachta@gmail.com |
| Kruszyna |
8 wrzesień 2010
Świetna restauracja, która zajmuje się organizacją wesel, to Krakowskie Przedmieście. Znajduje się w Zabierzowie na terenie Business Parku. Pomieści spokojnie z 200 osób i ma świetne menu. Otoczenie restauracji też jest ładne, to duży plus bo można tam zrobić pamiątkowe zdjęcia. |
| gość: rufi |
19 październik 2010
szukam sali weselnej na 250 os w okolicy michalowic molopolska |
| gość: star |
30 listopad 2010
polecam fajny projekt : www.eveningstar.pl |
| gość: Maria Michalska |
17 styczeń 2011
Polecam FOLWARK ZALESIE koło Wieliczki, 25 kilometrów od centrum Krakowa. Dojazd w niespełna 30 minut z centrum Krakowa, max.15 minut z Wieliczki.W MAJU OTWARCIE NOWEJ SALI!!!! W ZWIĄZKU Z TYM POJAWIŁY SIĘ WOLNE TERMINY NA WESELA W 2011 i 2012 ROKU :) Tam możesz sobie zorganizować imprezę nawet dla 500 osób, to duży obiekt ze sporym terenem dookoła. Sama miałam tam wesele, więc służę radą zainteresowanym. |
| gość: Paweł |
25 styczeń 2011
Zapraszamy do Hotelu Fero Express.
|
| gość: kacha87 |
10 marzec 2011
Witam, mam do odstąpienia termin na wesele w przepięknej sali bankietowej Szafran, miejscowosc Zagacie ( okolice Krakowa), w dniu 28 maja 2011r. Sala w pełni klimatyzowana, doskonała obługa, smaczne posiłki, do tanczenia parkiet podswietlany. Bardzo doba organizacja, ładny, nowoczesny wystrój sali, pokój da dzieci, pokój Państwa młodych, baza noclegowa dla gości. Bardzo dobry kontakt z właścicielami, dostosowanie si ę do klienta. Ponadto ogród z uśtawkami, ławeczki i parasole. Sala na 120 - 200 osob, dobór indywidualnego menu. Cena za osobe to ok 150 - 180 zł w zależności od ilości dań. strona lokalu:www.szafran.com.pl. Kontakt: katarzynka640@wp.pl, tel: 506 927 426 lub 509 367 770, udzielimy wszelkich informacji |
| gość: Mateusz |
6 czerwiec 2011
Witam
|
| krystyna |
27 czerwiec 2011
Mam pytanie co możecie powiedzieć o domu weselnym ANSON w Niepołomicach, planuję wesele w 2012.
|
| gin |
28 czerwiec 2011
A ja byłam ostatnio na weselu w Szafrantu w Niepołomicach i było super. Jestem forografem ślubnym, więc wiem, że różnie bywa z obsługą, ale tu było super. Świetna sala, dobre jedzenie, kierowniczka organizatorka cały czas doglądała imprezy. Na prawdę, po tych okropnych weselach na starym mieście w Krakowie, gdzie w ogóle o obsłudze się nie pamięta, nie mówiac o gościach weselnych jak np. w Amadeusie (talerze po obiedzie stały na stole do 22:00, niczego innego nie dostaliśmy nawet napoju) jestem zdecydowanie miło zaskoczona. |
| gin |
28 czerwiec 2011
p.s. Krystyna raz piszesz, że jesteście narzeczonymi a raz, że twoja restauracja nie zmieniła kucharza, zdecyduj się, bo jak zamierzasz oszukiwać i podszywać się pod narzeczonych to zrób to dobrze:)))) |
| krystyna |
28 czerwiec 2011
Gin przeczytaj jeszcze raz właścicielka powiedziała że nie zmienili kucharza i nie mają takiego zamiaru.
|
| gość: krystyna |
28 czerwiec 2011
ps gin
|
| gin |
28 czerwiec 2011
Nie mówię, że się super bawiłam, bo byłam w pracy. Ale goście się świetnie bawili, za tydzień zdjęcia będą obrobione więc rzeczowe dowody mam :))) A to co przedstawiam to moje spostrzeżenia, że obsługa była na bardzo wysokim poziomie, kierowniczka cały czas na sali dbała o wszystko i nawet złe słowo nie padło jak goście w ferworze tańca strącili obraz:))). Nic nie wiem o pomówieniach i w tym temacie się nie wypowiadam, a innym radzę zaczekać do wesela z oceną :))) Ja oceniam tylko to co widziałam i co mogę udowodnić:) |
| gość: jadwiga |
30 czerwiec 2011
czy ktos moze cos powiedziec na temat Hotelu Starego w krakowie, jest bardzo ladny tylko nie wiem jak tam wygladaja wesela. dziekuje |
| gość: Aneta |
30 czerwiec 2011
ja bylam na malej imprezie, bardziej przyjeciu na dachu i bylo siwetnie. Szkoda ze tylko tyle moge pomoc.... |
| teresa |
6 lipiec 2011
Witam,
|
| teresa |
6 lipiec 2011
..powt. |
| gość: Karolina |
7 lipiec 2011
witam wszystkie przyszle zony.-mam pytanie odnosnie organizacji wesela w Hotel Andels. Czy ktos slyszal jakies opinie? |
| gość: Monia |
7 lipiec 2011
szukam sali na 250 osob i potrzebuje pomocy bo termin juz za rok. Dzieki |
| gość: Ada |
11 lipiec 2011
Jeśli szukasz dużej sali weselnej w Krakowie lub okolicach na stronie http://www.gdziewesele.pl/Krakow/ Znajdziesz tam wiele sprawdzonych sal weselnych, wraz z dokładną ofertą lokali (ilość miejsc, menu itd) UWAGA: wiem, że są jeszcze WOLNE TERMINY NA TEN I PRZYSZŁY ROK!!! |
| gość: Beata Stawarz |
11 lipiec 2011
Sala na 250 osób Restauracja Chata Gieda w Zagórzanach www.chatagieda.pl Polecam organizowałam tam ślub córki, powodzenia. |
| gość: Marta Pawlikowska |
15 lipiec 2011
Zgadzam się z Panią Beatą lokal godny polecenia, komunia syna się udała jedzenia bardzo dobre super udekorowane. Sala ma niepowtarzalny klimat a dzieciaki mają mnóstwo miejsca do biegania, nie trzeba się martwić iz któres wypadnie na jezdnie, super położenie z dala od zgiełku. |
| gość: jagudka21 |
24 lipiec 2011
Ja z kolei polecam salę weselną "Pod kasztanami" w Igołomii.Byłam tam na weselu jako gość. Śmiało mogę napisać, że na takim weselu dawno nie byłam. Lokal nowy, bardzo ładnie wykończony. Jedzenie przepyszne. Porcje dla ludzi z dużym żołądkiem. Obsługa bardzo miła i sprawna. Sala pięknie udekorowana również na 250 osób. Polecam:) |
24 lipiec 2011
Oglądając ten wasz dom weselny Anson na stronie internetowej, bo osobiście nie byłam, to wydaje mi się,że rewelacji to tam nie ma. Być może się mylę...:) |
| gość: tomek |
24 lipiec 2011
witaj jagudka,
|
25 lipiec 2011
Tak jak pisałam osobiscie nie byłam. Skoro sprawdziliście większość lokali i ten wydał Wam się najsensowniejszy, to powinniście być zadowoleni. Wcześniej pisałeś że podoba Ci się kompozycja ścian z bordem. Byłeś w domu weselnym w Mogilanach?. Jeżeli nie to zajrzy na stronkę |
| agatka1981 |
25 lipiec 2011
Byłam na imprezie firmowej na 300 osób w Karczmie Skansen Smaków, wiem że organizują też wesela
|
| gość: martysia27 |
27 lipiec 2011
Jeśli wystarcza 180 osób, choć jestem pewna że zmieści się więcej, ja mogę polecić salę Centrum Biznesu na Makuszyńskiego :)
[url]www.centrum-biznesu.eu[/url] Pozdrawiam i życzę powodzenia :) |
| gość: KK |
16 sierpień 2011
Duża sala pod Krakowem to może w Dosłońcu - byłam, widziałam, bawiłam się, polecam!
|
| gość: Rafał |
10 wrzesień 2011
Mam do odstąpienia salę zarezerwowaną na 21 kwiecień 2012 r. Jeżeli byłby ktoś zainteresowany to proszę się kontaktować na numer telefonu: +48 12 262-42-19 Adres sali weselnej: http://www.junior.krakow.pl/ |
| gość: mic |
18 październik 2011
A ja proponuję Minogę, bardzo ładna okolica no i ten klimat...www.minogapalac.pl |
| gość: Sarka |
25 październik 2011
byłam u znajomych na weselu w Hotelu Fero Express, mieli wesele na 220 osób. Sala w podziemiach- początkowo nastawiona byłam negatywnie...ale szybko przyszły plusy.Klimatyzacja sprawdziła się w upalny wieczór letni dzięki czemu syto zostawione stoły nie rozpłynęły się. Jedzenie smaczne i widać że nie na odpiernicz... Zarówno ja jak i wielu znajomych cudownie się wybawiło. Teraz powoli samą mnie będzie czekać organizacja wesela ale na szczęście wiem już gdzie :) |
| gość: kuba |
8 listopad 2011
Witam!!! Posiadam do wynajęcia Sale w Wieliczce w nowo wybudowanym obiekcie w obiekcie znajdują się dwie slae jedna na 120 osób druga na 80 osob obydwie sale są klimatyzowane i elegancko urządzone idealnie nadające się na Wesela , konferencje, szkolenia komunie , chrzciny , studniówki i wiele innych imprez , istnieje możliwość wynajęcia samej sali bez cateringu jak również z naszym cateringiem
504-639-948 |
| gość: bellerina |
19 listopad 2011
Zgadzam się z Sarką. Mój syn miał wesele w hotelu Fero Express, ja pomagałam mu w organizacji. Hotel w 100% wywiązał się ze swoich obowiązków. Serwowali świetne jedzenie, kelnerzy bardzo sprawnie obsługiwali gości. Hotel posiada dużą ilość pokoi, więc nie mieliśmy problemu z zakwaterowaniem części weselników. |
| gość: Józefina8 |
4 grudzień 2011
Jeżeli sala ma byc na 200 os to polecam Hotel Fero Express w Krakowie posiadają salę nawet na 220 os ! co więcej nie dość że sala ładna przestronna klimatyzowana to jedzenie super obsługa profesjonalka byłam tam na weselu we wrześniu br i bardzo mi się podobało teraz sama zastanawiam się nad weselem w tym Hotelu ( kwestia który miesiąc taki z "r" czy bez ;) a z tego co wiem terminy na 2012 mają jeszcze wolne |
| gość: Beata |
6 grudzień 2011
Sala balowa na 200 osób w Chacie Gieda w Zagórzanach koło Gdowa polecam. |
| Barbasia |
23 grudzień 2011
jeśli sala na 200 os to proponuję Hotel Fero Express jedźcie kto nie był i zobaczcie bo sala jest naprawdę duża i ładna klimatyzowana sam Hotel bardzo ładnie urządzony i jedzonko tez dobre - sprawdziliśmy na niedzielnym obiadku ;) jesteśmy w trakcie załatwiania formalności z Panią która zajmuje się weselami - miła i kompetentna :) weselisko w marcu 2012 :):):) |
| ewa |
25 grudzień 2011
i jeszcze cos polecicie? |
| gość: Karolina |
6 styczeń 2012
Zainteresowanym polecam Chatę Gieda, duża przestronna sala, bardzo dobre tradycyjne posiłki ładnie podane, miła obsługa. |
| gość: Beata |
1 luty 2012
SIERPIEŃ, POLECAM "BIAŁĄ WILCZYCĘ' - było świetnie, super jedzenie, piękna sala.
|
| mloda_para |
4 luty 2012
UWAGA restauracja GRUBE RYBY Pan Zbigniew Kurleto to znany krakowski kucharz i m.in.:
|
| gość: B.C. |
5 luty 2012
No powiem wam ze przeee jaja z Tymi Grubymi Rybami nawet ostatnio tam przejezdzalam i widzialam wielkie ogloszenie ze szukaja nowego szefa kuchni!!!wspolczuje ze trafiło to na Was Mloda Paro!!!Dzieki za ostrzezenie!!! |
Promowane ogłoszenia
Skansen Smaków Karczma Góralska
Fotografia ślubna Kraków | Magineo
Najnowsze sale weselne
Skansen Smaków Karczma Góralska
Dwór Sieraków
TAWERNA WRĘGA
Więcej sal weselnych