zamknij

szukam sali weselnej w Krakowie na 200 osób !!!!!!!

Wiadomość
8 październik 2009

Czy ktoś może wie gdzie są wolne na sierpień sale weselne na 200 osób, prosze pomóźcie bo wszedzie już szukałam i nic nie moge znaleźć!!!!

10 styczeń 2009

hej od razu przychodzi mi na myśl sala w kopalni soli w Wieliczce, myślę że tam spokojnie znajdzie się miejsce dla kilku setek, albo zamek w niepołomicach - ale i w Wieliczce i Niepołomicach może być ciężko z terminami

jest jeszcze jedna sala za Krakowem, lokal nazywa się Rezydent, słyszałem że sam budynek nie robi wrażenia, ale w środku szczęka opada, http://www.rezydent-bankiety.pl/

12 styczeń 2009

Dzięki wielkie, właśnie od kolezanki słyszałam tez o reducie, ale tam podobno tez ciężko z terminami, cholewcia tak to jest jak sie człowiek za późno obudzi.

a ta sala w wieliczce to podobno na 500 osób???

15 styczeń 2009

ale można mniej w tej wieliczce, 500 osób - kto dzis robi takie przyjęcia:)))

22 styczeń 2009

no ja przez przypadek dotarłam jeszcze do zajazdu/restauracji margaritta, to za ikeą w stronę olkusza, naprawde fajna duża sala, i 200 osób sie zmieści bez problemu, niestety minusem dla mnie był śliski parkiet z płytek, no i drugie wesele w obok mniejszej salce, a i terminów mało.. ale sala ładna!

27 luty 2009

Jeśli mogę doradzić wspaniałą Sala do zorganizwoania przyjęcia weselnego jest restauracja w okoliach Wadowich old Joker, wspaniałe wnętrza a i obsługę super, jedzenie wspaniałe. ja miałam tam przyjęcie na 250 osób miejsca była w sam raz, także polecam gorąco

3 marzec 2009

WITAM,

Widze, że masz problem z Salą. Zajrzyj do Centrum Hotelowo-Konferencyjnego WITEK. Jest Wolny Termin na "Witkowa Chate" 01.08.2009r ?

Kontakt 515 088 389
Michał

30 marzec 2009

ja tam bede miala wesele za rok i nie moge sie juz doczekac! :)

23 kwiecień 2009

Witam - jeszcze mamy wolne terminy w naszych pięknych salach - okolica Krakowa - Zabierzów. Piękny nowy obiekt - do 300 osób. z cateringiem lub bez. Proszę o kontakt tel. 502-393-905 lub renata73@poczta.onet.pl Pozdrawiam!

26 sierpień 2009

chciała bym się dowiedzieć jaką ma nazwę ta sala ponieważ także poszukuje miejsca na wesele

15 listopad 2009

polecam

---treść niezgodna z regulaminem---

mieliśmy w tamtym roku wesele ;) wszystko było fantastyczne.

25 listopad 2009

Na pewno jakieś terminy i sale/obiekty będą jeszcze wolne w Krakowskim Centrum Konferencyjnym Dwór w Tomaszowicach.
Maja w sumie 4 różne obiekty, więc jest w czym wybierać. Na pewno każdy z co najmniej 2 obiektów pomieści ponad 300 osób.

28 listopad 2009

Czesc, a slyszalyscie o nowej sali w Mogilanach? Siostra korzystala z uslug cateringowych tej firmy - Jurek Catering - pelen profesjonalizm. Teraz maja otworzyc tez sale: http://www.wesela.jurek-catering.pl/

26 styczeń 2010

jest swietna sala na 200 osob w hotelu fero express (Boleslawa smialego. Moja siostra miala tam w ubieglym roku wesele i bylo wspaniale. Zarowno przestronna sala, jak i obsluga i zroznicowane menu. A jedzonko palce lizac.
Maja jeszcze jedna mniejsza sale do 100 osob, rowniez extra.

7 kwiecień 2010

Odstąpię termin wesela 14.08.2010 r, Grodkowice (koło Krakowa)

Termin: 14.08.2010
Miejsce: Restauracja Skorpion (około 15 km za Krakowem, na trasie do Bochni)
Strona www: http://www.restauracja-skorpion.pl/

Piękna, klimatyzowana, przestronna sala, składająca się z dwóch części oddzielonych „ażurową ścianą”, dzięki czemu powstaje nam przestrzeń jadalna i do tańczenia, a jednocześnie goście oddający się konsumpcji nie tracą z oczu tych, którzy bawią się na parkiecie :) Cena od osoby to 150 zł, w tym bodajże 4 ciepłe dania, przystrojenie sali żywymi kwiatami, pokój dla nowożeńców itd.
Miejsce wybrałam dlatego, że mój kuzyn miał tam swoje wesele i wszyscy byli zachwyceni nie tylko pysznym jedzeniem, ale i całą oprawą. Dodatkowym plusem jest otoczenie restauracji- pięknie zagospodarowany teren, gdzie spokojnie można zrobić część zdjęć ślubnych, a goście mogą wyjść na papierosa, lub mały spacer 
Mam również zarezerwowanego fotografa, oraz zespół (również sprawdzony u kuzyna) więc mogę odstąpić cały pakiet za sumę zaliczek, lub samą salę :]
Zainteresowane osoby bardzo proszę o kontakt na adres harpia44@interia.pl, lub na nr 510-351-318

4 maj 2010

Organizujemy uroczystości weselne. Posiadamy kilka sal do dyspozycji na terenie Krakowa, oraz okolic. Proponujemy Państwu pełny zakres usług obejmujących:

* Pozyskanie odpowiedniej sali na zorganizowanie uroczystości
* Odpowiednio przygotowane menu, spełniające osobiste wymagania Klienta
* Propozycje dekoracji sal, kościołów i samochodów
* Szeroki wybór samochodów dla Pary Młodej
* Przewóz gości weselnych
* Obsługa wesela (kucharz, kelnerki, ochrona uroczystości, itd.)
* Ciasta i torty po atrakcyjnych cenach
* Zespół muzyczny i grupa DJ-ska
* Własne projekty zaproszeń
* Stylizacja poszczególnych etapów uroczystości

Każda z wyżej wymienionych usług jest dostosowana indywidualnie do Państwa wymagań.

KONKURENCYJNE CENY!!!
Od 140zł/osobę
Dowiedz się więcej!'

27 maj 2010

Myślenice wesele marzen sale pięknie przystrojone, polecam i nie drogo jak na
Pamiętam tylko stronkę

31 maj 2010

Do Mii a czy możesz podać jakiś kontakt do siebie

31 maj 2010

Odstąpie/sprzedam termin wesela + orkiestra w Dworze w Tomaszowicach "oranżeria".
Termin: 18.09.2010r.
Wszsytkie szczegóły przez telefon: 605 331 391

17 czerwiec 2010

hmmm

2 lipiec 2010

Witam teraz gdy już jestem po udanym przyjęciu weselnym polecam piękną nowo powstałą salę weselną gm. Gdów

pozdrawiam

17 lipiec 2010

Ta nowa sala
wesele może być nawet na 300 osób

21 lipiec 2010

faktycznie polecam bajeczne miejsce niedrogo a widoki ze ho ho.tylko rozmawiajcie z pania alina bo ta nowa co byla ostatnio w ogóle nie wie co i jak

27 lipiec 2010

Orosisz i masz ,wolne terminy w restauracji Forteca ul.Kamienna16.www.restauracjaforteca.pltel 12 418 41 31

18 sierpień 2010

Poszukuje wolnej sali na 18.09.2010!! Wiem ze to troche pozno ale pewne sprawy nie poszly jak powinny. Interesuja mnie lokalizacje w Krakowie lub okolicach. Wesele na 60 osob z noclegami i poprawinami! Prosze o pilny kontakt ewelina.plachta@gmail.com