| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| gość: Elcia |
8 październik 2009
Czy ktoś może wie gdzie są wolne na sierpień sale weselne na 200 osób, prosze pomóźcie bo wszedzie już szukałam i nic nie moge znaleźć!!!! |
| gość: edi |
10 styczeń 2009
hej od razu przychodzi mi na myśl sala w kopalni soli w Wieliczce, myślę że tam spokojnie znajdzie się miejsce dla kilku setek, albo zamek w niepołomicach - ale i w Wieliczce i Niepołomicach może być ciężko z terminami jest jeszcze jedna sala za Krakowem, lokal nazywa się Rezydent, słyszałem że sam budynek nie robi wrażenia, ale w środku szczęka opada, http://www.rezydent-bankiety.pl/ |
| gość: Elcia |
12 styczeń 2009
Dzięki wielkie, właśnie od kolezanki słyszałam tez o reducie, ale tam podobno tez ciężko z terminami, cholewcia tak to jest jak sie człowiek za późno obudzi. a ta sala w wieliczce to podobno na 500 osób??? |
| gość: fioooola |
15 styczeń 2009
ale można mniej w tej wieliczce, 500 osób - kto dzis robi takie przyjęcia:))) |
| gość: Lilith |
22 styczeń 2009
no ja przez przypadek dotarłam jeszcze do zajazdu/restauracji margaritta, to za ikeą w stronę olkusza, naprawde fajna duża sala, i 200 osób sie zmieści bez problemu, niestety minusem dla mnie był śliski parkiet z płytek, no i drugie wesele w obok mniejszej salce, a i terminów mało.. ale sala ładna! |
| gość: gość |
27 luty 2009
Jeśli mogę doradzić wspaniałą Sala do zorganizwoania przyjęcia weselnego jest restauracja w okoliach Wadowich old Joker, wspaniałe wnętrza a i obsługę super, jedzenie wspaniałe. ja miałam tam przyjęcie na 250 osób miejsca była w sam raz, także polecam gorąco |
| gość: Michał |
3 marzec 2009
WITAM, Widze, że masz problem z Salą. Zajrzyj do Centrum Hotelowo-Konferencyjnego WITEK. Jest Wolny Termin na "Witkowa Chate" 01.08.2009r ? Kontakt 515 088 389
|
| gość: gość |
30 marzec 2009
ja tam bede miala wesele za rok i nie moge sie juz doczekac! :) |
| gość: renata |
23 kwiecień 2009
Witam - jeszcze mamy wolne terminy w naszych pięknych salach - okolica Krakowa - Zabierzów. Piękny nowy obiekt - do 300 osób. z cateringiem lub bez. Proszę o kontakt tel. 502-393-905 lub renata73@poczta.onet.pl Pozdrawiam! |
| gość: iza |
26 sierpień 2009
chciała bym się dowiedzieć jaką ma nazwę ta sala ponieważ także poszukuje miejsca na wesele |
| marzena |
15 listopad 2009
polecam ---treść niezgodna z regulaminem--- mieliśmy w tamtym roku wesele ;) wszystko było fantastyczne. |
| gość: ewa |
25 listopad 2009
Na pewno jakieś terminy i sale/obiekty będą jeszcze wolne w Krakowskim Centrum Konferencyjnym Dwór w Tomaszowicach.
|
| gość: Mala-mi |
28 listopad 2009
Czesc, a slyszalyscie o nowej sali w Mogilanach? Siostra korzystala z uslug cateringowych tej firmy - Jurek Catering - pelen profesjonalizm. Teraz maja otworzyc tez sale: http://www.wesela.jurek-catering.pl/ |
| malwina |
26 styczeń 2010
jest swietna sala na 200 osob w hotelu fero express (Boleslawa smialego. Moja siostra miala tam w ubieglym roku wesele i bylo wspaniale. Zarowno przestronna sala, jak i obsluga i zroznicowane menu. A jedzonko palce lizac.
|
| gość: ania |
7 kwiecień 2010
Odstąpię termin wesela 14.08.2010 r, Grodkowice (koło Krakowa) Termin: 14.08.2010
Piękna, klimatyzowana, przestronna sala, składająca się z dwóch części oddzielonych „ażurową ścianą”, dzięki czemu powstaje nam przestrzeń jadalna i do tańczenia, a jednocześnie goście oddający się konsumpcji nie tracą z oczu tych, którzy bawią się na parkiecie :) Cena od osoby to 150 zł, w tym bodajże 4 ciepłe dania, przystrojenie sali żywymi kwiatami, pokój dla nowożeńców itd.
|
| Mii |
4 maj 2010
Organizujemy uroczystości weselne. Posiadamy kilka sal do dyspozycji na terenie Krakowa, oraz okolic. Proponujemy Państwu pełny zakres usług obejmujących: * Pozyskanie odpowiedniej sali na zorganizowanie uroczystości
Każda z wyżej wymienionych usług jest dostosowana indywidualnie do Państwa wymagań. KONKURENCYJNE CENY!!!
|
| agula |
27 maj 2010
Myślenice wesele marzen sale pięknie przystrojone, polecam i nie drogo jak na
|
| gość: kd |
31 maj 2010
Do Mii a czy możesz podać jakiś kontakt do siebie |
| gość: henke |
31 maj 2010
Odstąpie/sprzedam termin wesela + orkiestra w Dworze w Tomaszowicach "oranżeria".
|
| Sales |
17 czerwiec 2010
hmmm |
| Aneta |
2 lipiec 2010
Witam teraz gdy już jestem po udanym przyjęciu weselnym polecam piękną nowo powstałą salę weselną gm. Gdów pozdrawiam |
| Aga |
17 lipiec 2010
Ta nowa sala
|
| asia |
21 lipiec 2010
faktycznie polecam bajeczne miejsce niedrogo a widoki ze ho ho.tylko rozmawiajcie z pania alina bo ta nowa co byla ostatnio w ogóle nie wie co i jak |
| gość: szeffii |
27 lipiec 2010
Orosisz i masz ,wolne terminy w restauracji Forteca ul.Kamienna16.www.restauracjaforteca.pltel 12 418 41 31 |
| gość: Ewelina |
18 sierpień 2010
Poszukuje wolnej sali na 18.09.2010!! Wiem ze to troche pozno ale pewne sprawy nie poszly jak powinny. Interesuja mnie lokalizacje w Krakowie lub okolicach. Wesele na 60 osob z noclegami i poprawinami! Prosze o pilny kontakt ewelina.plachta@gmail.com |