zamknij

Dom Weselny u Niedzwiedzia

Wiadomość
12 wrzesień 2011

W ostatnią sobotę sierpnia byłam gościem na weselu w Domu Weselnym U Niedzwiedzia w Krakowie na ul Skotnickiej. Polecam wszystkim to miejsce sala obszerna i klimatyzowana, miła i nie nachalna obsługa , stół wiejski na poziom 4* .
Naprawdę bawiliśmy się tam świetnie,
poczucie że dla wszystkich pracujących tam osób byliśmy najważniejsi było bezcenne . O jedzeniu nie można do dziś zapomnieć . Chciałam zarezerwować sobie termin na wrzesień 2012 ale soboty są już zajęte i to jedyny minus (zastanawiam się nad piątkiem).CO myślicie o weselu w piątek ?
Pozdrawiam Zuza

10 listopad 2011

W tym roku byłam gościem na takim właśnie piątkowym weselu w Domu Weselnym "U Niedźwiedzia". Jak poznałam cene promocyjnego zestawu (podobno promocja obowiązuje także w niedziele) byłam zaskoczona i to bardzo pozytywnie. Cena za osobę była naprawdę atrakcyjna, a na przyjęciu niczego nie brakowało! Smaczne jedzenie - bardzo duże porcje, napoje bez ograniczeń i obsługa dbająca o to by gościom niczego nie zabrakło. Czego chcieć więcej:) A czy bawiłam się inaczej niż gdyby wesele było w sobote... oczywiście, że nie:) Moim zdaniem wesele w piątek to naprawdę dobry pomysł tym bardziej przy takiej ofercie!